Loading...

iCat

Razvijamo inovativne, energetski učinkovite i ekološki prihvatljive projekte u pomorskom sektoru, primjenjujući tehnološki napredna, a ekonomski učinkovita rješenja. Vrlo rado ćemo za Vas izgraditi brodove, projektna tehnička rješenja,
pružiti usluge savjetovanja ili ultrazvučno izmjeriti debljine limova.
Stalno razvijamo nove projekte, pronalazeći ideje i inovacije u znanosti, a komercijalizirajući ih gospodarstvu na dobrobit lokalne zajednice.


Tomislav Uroda

OSNIVAČ I DIREKTOR
Obrazovanje stječe na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu koji završava kao diplomirani inženjer brodogradnje. Karijeru počinje radom na fakultetu kao vanjski suradnik na projektu strukturnih analiza brodskih konstrukcija za Bureau Veritas. S voje obrazovanje potom nastavlja na poslovnoj školi IEDC – Bled, gdje stječe titulu magistra poslovne administracije – MBA. Dio poslovne karijere provodi u CroNoMar-u kao dio tima, gdje se kao konzultant bavi stvaranjem novih poslovnih aktivnosti u području mora i pomorstva. U svojoj projektantskoj karijeri sudjelovao je na više projekata samostalno ili kao dio tima projektirajući brodove i razne konstrukcije u pomorskom i naftnom sektoru. Svojom stručnošću i znanjem vodi iCat tim kroz projekte do vrhunskih rezultata u svakom području. Uvijek spreman na nove izazove s lakoćom će Vas uvesti u svijet budućnosti kroz inovativni pristup i jednostavnost rješenja bez obzira radi li se o projektiranju broda ili savjetovanju.

Katarina Šolčić

Voditeljica ureda
Sociologinja sa strašću prema održivom razvoju.
Dobri duh ureda, svojim entuzijazmom doprinosi razvoju vizije tvrtke. Možda Vam neće moći projektirati brod, ali će Vas uvijek rado uputiti u aktivnosti tvrtke te spojiti s našim stručnjacima.

Domagoj Daničić

Projektant
Magistar inženjer brodogradnje s posebnim interesom za konstrukciju brodova.
Struka ili strast, za Domagoja znače isto. S jednakim interesom i stručnošću bavi se projektiranjem i ultrazvučnim mjerenjem. Vrijedan dio iCat tima, uvijek u potrazi za novim znanjima.

Vizija

Razviti nove navike
promovirajući brodski prijevoz kao brži,
jeftiniji i udobniji način putovanja.

Približiti otoke kopnu,
obogatiti kvalitetu života onih koji žive s morem,
stvoriti novo iskustvo svim putnicima.

Enjoy the silence

babyCat je kompozitni katamaran namijenjen kratkim izletničkim linijama, gradskom prijevozu putnika te raznim turističkim aktivnostima.

Step in to the future

iCat je tehnološki superioran katamaran nastao suradnjom tvrtke iCat, Sveučilišta u Zagrebu, Končar Instituta i ostalih suradnika.

Tender boat

tCat-750 je izvrstan tender brod za putničke brodove, ima veliku mogućnost primjene ima kod prijevoza turista do okolnih plaža ili transfera gostiju na Jadranu.

Kontakt

Nazovite nas
T: +385 1 3695027
F: +385 1 5506473
M: +385 91 1240023
Adresa
HQ: Ante Pandakovića 12
Ured: Našička 8
10000 Zagreb
Email

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj